O nama

Prosperitas gradnja d.o.o. osnovana je 2009. godine, sa sjedištem u Zagrebu. Temeljnu strukturu tvrtke čini tim koji uspješno surađuje već gotovo 20 godina, a trenutno zapošljavamo oko 30 visokokvalificiranih stručnjaka.

Prosperitas gradnja d.o.o. bavi se izvođenjem građevinskih i građevinsko-obrtničkih te završnih radova.

Uz kvalitetnu strukturu zaposlenika, u potpunosti smo opremljeni za izvođenje različitih vrsta radova. Naši su zaposlenici prošli različite građevinske, obrtničke i prometne edukacije te posjeduju sve potrebne kvalifikacije i certifikate kako bi obavljali djelatnosti najviše kvalitete, u skladu sa zakonom i pravilima struke. U djelatnostima koje ne pokrivamo vlastitim kadrom i opremom, imamo pouzdane kooperante s kojima surađujemo dugi niz godina.

Pored stručnog i visokokvalificiranog osoblja, Prosperitas gradnja posluje na visokoj razini tehnološke opremljenosti.

Korištenje suvremene mehanizacije, različitih transportnih i drugih građevinskih vozila, specijaliziranih strojeva te razne opreme i suvremenih alata omogućuje nam kvalitetno izvođenje svih radova unutar dogovorenih rokova. U budućnosti nastavljamo strateški ulagati u imovinu i opremu, kao i u svoje kadrove, kako bi kvaliteta naših projekata bila dugoročno zajamčena.
Naš je moto:

„Kvalitetom bez kompromisa stvaramo trajne vrijednosti.“

Tvrtka Prosperitas Gradnja d.o.o. nositelj je Certifikata bonitetne izvrsnosti.

Prema ocjeni bonitetne kuće CompanyWall, Prosperitas Gradnja d.o.o. je uvrštena u popis najboljih poduzeća u Hrvatskoj u 2019. godini te je tvrtci dodijeljena europsko priznata oznaka bonitetne odličnosti A+.

Naše kompetitivne prednosti uključuju mogućnost da potencijalne investitore pratimo sve od ideje projekta do njegove konačne realizacije, za što smo u potpunosti kvalificirani i tehnički opremljeni. Upravo ovakva poslovna praksa zajedno s visokim standardom kvalitete čini Prosperitas gradnju d.o.o. optimalnim izbor za realizaciju Vaših projekata.

Pošaljite nam upit putem obrasca te ćemo odgovoriti na Vaša pitanja u što kraćem roku.


2021. © Prosperitas Gradnja d.o.o. – Sva prava pridržana.